Catalog.rs

Država:
Utorak, 21. 05. 2019. Online 185 korisnika
Komentari

Komentiranje je dopušteno samo registriranim korisnicima.
Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik.

Za prijavu koristite link "Prijava korisnika".
Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registracija korisnika".

Sisak

Zanima me kada će već jednom voditelj trgovine poćeti zarađivati svoju plaću, pa kada nas se okupi više na blagajni, pozvati druge blagajnice u ispomoć, da to ne moramo mi kupci raditi. Isto tako, kada će popraviti kolica, budući im se uglavnom, ali gotovo sva kolica ne daju otvoriti aparatići za novce, pa onda ostaju njima. To im se u svakome slućaju isplati, ali ne i nama kupcima

Napisano: 04.10.2016.

kbszeljko


Molba :-)

Poštovani htjela sam vas pitati imali ikakve šanse da otvorite u Gračanici,jer mi iz Gračanice odlazimo do Jelaha u podmiru. Unaprijed hvala i bilo bi nam drago da otvorite tržni centar kod nas u Gračanici .

Napisano: 24.06.2015.

Sanela


Pohvala za Interspar u Areni.

U Intersparu kupujem često a jedan od razloga je što sam vrlo zadovoljna čekanjem na blagajni. Zna se dogoditi gužva, ali kad se sakupi malo veći broj kupaca dosta brzo otvore nove blagajne tako da nema dosadnog čekanja.

Isto tako sviđaju mi se blagajnice jer su ljubazne, brzo barataju čitačem i kuckanjem po tastaturi pa cijelo plaćanje relativno brzo prođe bez dodatnih zavrzlama.
Sve pohvale Intersparu

Napisano: 04.09.2012.


Čestitka

Čestitam, Comet slavi svoj 18. rođendan! U svojim ga maloprodajama obilježava kroz Dane Cometa koji traju od 26.-30.lipnja. Uvijek je ugodno u njihovim prodavaonicama.

Napisano: 22.07.2012.

Krešimir


Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u