Catalog.rs

Država:
Utorak, 17. 07. 2018. Online 132 korisnika

Info

 

Korisnička služba

 

 
 

Isprobajte GOLD dušek

Imate 100 dana da isprobate GOLD dušek - zato što je dobar i kvalitetan san ključan za zdrav i srećan život. Za više informacija posetite JYSK.rs
Pročitajte više ovde


Kućna dostava

Ne možete da prevezete kupljenu robu do kuće? Ne brinite, možemo da organizujemo prevoz robe i nameštaja. Za više informacija molimo obratite se zaposlenima u našim prodavnicama.
 

 

Zamena u JYSK-u

Odlučili smo da ne namećemo nikakvo vremensko ograničenje za zamenu. Naš jedini zahtev je da artikal donesete neotvoren, u originalnom pakovanju i u dobrom stanju. Molimo ne zaboravite da priložite račun.

 

 

 

Reklamacije

Vremenski period za reklamacije je 2 godine. Ukoliko imate bilo kakve primedbe na disfunkcionalnost proizvoda kupljenog u JYSK-u, molimo donesite proizvod uz račun u vama najbližu JYSK prodavnicu.

 

 

 

Business to business

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu većih količina za hotele, ustanove i slično, JYSK je uvek spreman da pomogne. Molimo kontaktirajte JYSK Business to business na del@jysk.com

 

 

 

Garancija

U JYSK-u dajemo produženu garanciju na odabrane proizvode iz našeg asortimana. Širok asortiman naših kvalitetnih jorgana, jastuka i dušeka poseduje ovu garanciju. Sačuvajte račun i garantni list.

 

 

 

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili komentar, uvek možete da nas kontaktirate na JYSK.rs. Na istom mestu možete da pronađete i informacije o radnom vremenu i adresi Vama najbliže JYSK prodavnice.
Pročitajte više ovde

 

 

 

Garancija cene

Ukoliko ste u JYSK-u kupili određeni proizvod, a u roku od 2 nedelje isti proizvod vidite u našim prodavnicama po nižoj ceni, razliku u ceni Vam nadoknađujemo u gotovini. Za više informacija obratite se zaposlenima u našim prodavnicama. Ova garancija vredi 14 dana od dana kupovine, a pritom je obvezno da priložite originalni račun. Ova garancija cene se ne odnosi na: baštenski nameštaj, novogodišnje artikle kao i izložbene artikle.

 

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u