Catalog.rs

Država:
Petak, 17. 09. 2021. Online 115 korisnika

Aleksandro - O nama

 

Počeci preduzeća ALEKSANDRO d.o.o. datiraju iz 1990. godine kada je osnovano trgovačko preduzeće Tra Duga.
 
2002. godine izvršena je temeljna reorganizacija postojećeg preduzeća koje je kupovinom fabrike kuhinjskog nameštaja Sloga i značajnim ulaganjem u infrastrukturu i opremu, postalo jedan od najznačajnijih proizvođača pločastog nameštaja u zemlji.
U isto vreme, uz razvoj robne marke ALEKSANDRO, počinje i razvoj maloprodajne mreže koju su činili prodajni objekti pod brendom ALEKSANDRO locirani u svim većim gradovima u Srbiji.
 
U cilju proširenja poslovne aktivnosti i povećanja plasmana sopstvenih proizvoda na domaćem i inostranom tržištu, TRA DUGA d.o.o, zajedno sa preduzećem LESNINA d.d, formira i 2007. godine registruje novo preduzeće, ALEKSANDRO d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina nameštajem na malo.
Rezultat poslovne politike, praćene neprekidnim istraživanjem tržišta, jeste mreža od 16 prodajnih salona nameštaja širom Srbije i široko rasprostranjena mreža veleprodajnih kupaca.
 
Sediste preduzeca se nalazi u industrijskoj zoni u Somboru, na magistralnom putu Sombor-Odžaci. Obuhvata zemljište površine 5ha i 6 ari, sa proizvodnim pogonom od 5 000 m2, magacinskim prostorom od 3 400 m2 i upravnom zgradom površine 1 200 m2.

Pregleda: 1236   Napisano: 19.04.2016. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u