Catalog.rs

Država:
Subota, 26. 05. 2018. Online 116 korisnika

DALLAS – OPREMANJE OBJEKATA

 

Kompanija „Dallas“ se nalazi na teritoriji dve države, a prisutna je kao pravni subjekt u svim zemljama regiona. Kao multinacionalna kompanija sa svojih 8 fabrika, vlastitom maloprodajnom i veleprodajnom mrežom upošljava 1160 radnika.
 
Pored fabrika za proizvodnju tapaciranog nameštaja tu su i fabrike za proizvodnju nameštaja od masiva, oplemenjenih i furniranih ploča. U sklopu Kompanije „Dallas“ su i fabrika sunđera , fabrike za primarnu preradu drveta, a Kompanija se bavi i eksploatacijom i preradom treseta.
 
Kupovinom fabrika sa 50.godišnjom tradicijom „Šipad enterijer“ i Fabrike „Jelak“, kao i nasleđivanjem stručnog kadra, Kompanija je razvila još jednu reprezentativnu delatnost – opremanje i unutrašnja arhitektura objekata.
 
Zahvaljujući timskom radu, kvalitetnom menadžmentu, ulaganjem u visokostručne kadrove, kao i modernoj tehnologiji Kompanija „Dallas“ je u mogućnosti da odgovori najkompleksnijim zahtevima projektanata. Kao takva postala je jedna od vodećih kompanija za opremanje: hotela, banaka, ambasada, televizijskih kuća, biznis centara, sportsko rekreativnih centara, kliničkih centara, sakralnih objekata itd.
 
Kod serijske proizvodnje nameštaja i u izradi opremanja enterijera koristimo najkvalitetnije materijale prema zahtevima projektanata:
 
- masiv: mahagoni, tik, hrast, orah, jasen, javor, bukva, bor itd
- medijapan ploče furnirane plemenitim furnirima svih vrsta
- oplemenjena iverica poznatih evropskih proizvođača
- negor ploče
- vodootporne i panel ploče
U završnoj fazi površinske obrade koriste se najkvalitetnije boje i lakovi najpoznatijih evropskih i svetskih proizvođača.
 
Pored ovih materijala za tapaciranje koristimo negorive materijale sa teflon zaštitom prema standardima Evropske Unije.
 
Naša poslovna strategija je kvalitetna i precizna izrada, vrhunski dizajn, konkurentna cena, pridržavanje ugovorenih rokova, a sve u cilju zadovoljenja kupaca.

Pregleda: 862   Napisano: 27.06.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u