Catalog.rs

Država:
Srijeda, 21. 03. 2018. Online 122 korisnika

DM decembarska akcija

 
Lagano nam se bliže novogodišnji i božićni praznici. Vreme kada za sve nama posebne i drage osobe pripremamo puno iznenađenja i lepih poklona.
 
Potražite u dm-u neograničenu inspiraciju i mnoštvo ideja za savršene poklone za Vaše najmilije. Naši zaposleni su Vam kao i uvek na raspolaganju i velika podrška u odabiru.
 
Postoje one osobe, za koje kažemo da bez njih ne bismo bili ono što danas jesmo. Njihov uticaj, savet, pažnja i ljubav u pravom trenutku su nam pomogli i promenili nas za ceo život. Učinili nas hrabrijim, sigurnijim, srećnijim, ispunjenim, spremnim za sve izazove koji su pred nama... Oni su nas naučili da čujemo sopstvene i tuđe potrebe, da prihvatimo prilike, rizikujemo ili pronađemo onu iskru u nama, skriveni talenat i snagu da postignemo sve što smo želeli.
 
Kao i svakog meseca pripremili smo za vas lepe pogodnosti – iskoristite popuste i do -50% na određene parfeme, saznajte šta Vam dm preporučuje ovog meseca za Vaš dom i porodicu i otkrijte šta je novo na policama dm drogerija.
 
 
Ponuda važi do 31.12.2015, odnosno dok traju zalihe a proverite je u novom katalogu.
 
 
Prelistaj DM katalog
 
 

Pregleda: 692   Napisano: 01.12.2015. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u