Catalog.rs

Država:
Ponedjeljak, 16. 07. 2018. Online 117 korisnika

Home centar - O nama

 

Home Center je vodeći lanac prodavnica “uradi sam” u Izraelu. Od osnivanja, 1992. godine do danas, otvoreno je ukupno 60 prodavnica, veličine do 10.000 m2.
 
 
Home Center je deo Fishman grupe, međunarodnog koncerna koji se bavi građevinarstvom, maloprodajom, telekomunikacijama, industrijom, medijima i plasmanom kapitala.
 
 
Home Center ima ambiciju da postane jedan od vodećih lanaca prodavnica ”uradi sam” na istočnom Mediteranu, u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Svoj izlazak na svetsko tržište započeo je 1999. godine prvo na Kipru, a onda u Srbiji i Rusiji.
 
 
Home Center je počeo sa radom u Srbiji početkom 2007. godine i do sada ima sedam prodavnica: tri u Beogradu, i po jednu u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Jagodini . Svoju poziciju na tržištu nastaviće da razvija kroz otvaranje novih objekata, sa ciljem da postane jedan od vodećih maloprodajnih lanaca sa ponudom “sve za kuću”.
 
ASORTIMAN
Home Center ima razrađene kanale nabavke robe na domaćem i stranom tržištu, sa ponudom preko 20.000 artikala, koji mogu zadovoljiti skoro sve potrebe za oplemenjivanje prostora u domaćinstvima.
 
 
U osnovnoj ponudi nalaze se sledeće grupe proizvoda: oprema za kuhinju i kupatilo, kućni tekstil, dekorativni predmeti, bela tehnika, audio i video tehnika, mali kućni aparati, kompjuterska oprema, klima uredjaji, rasveta, alati, boje i lakovi, komadni nameštaj, baštenske garniture, grejna tela i druga sezonska roba.
 
 
Svojim kvalitetom usluge i bogatom ponudom Home Center postaje sve više nezaobilazno mesto za uređenje prostora i kupovinu poklona.
 
 
Ulepšajte svoj životni prostor, obradujte svoje prijatelje, dođite u Home Center!
 

Pregleda: 1102   Napisano: 19.04.2016. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u