Catalog.rs

Država:
Ponedjeljak, 16. 07. 2018. Online 116 korisnika

Metro - Zlatni kutak.

 

Za naše najbolje kupce koji su svojim prometom i drugim stručnim kriterijumima određenim u našoj kompaniji, zaslužili status kupca sa zlatnom karticom, pripremili smo dodatnu pogodnost.
 

U svakom objektu METRO-a u Srbiji nalazi se Zlatni kutak, mesto gde u prijatnom ambijentu, dok čekate da vam se roba pripremi ili nakon obavljene kupovine možete da se poslužite kafom, degustirati proizvode privatnih METRO robnih marki, razgovarate sa Savetnicima za kupce, upoznate asortiman robnih marki predstavljenih na posebnoj polici ili da proverite svoju elektronsku poštu.

Sa željom da pružimo što više informacija profesionalnim kupcima o asortimanu u našim objektima, na „Zlatnom kutku“ se svakodnevno nalaze akcijske ponude, vikend akcije, količinski popusti i specijalne akcije.
Na jednom mestu dobićete širok spektar informacija uz kratak predah.

Zlatni kutak pruža kupcima predah posle kupovine, a pre nego što nastave svoje poslovne obaveze. Zlatni kutak se nalazi iza kasa za Velike Kupce i svakodnevno je na raspolaganju kupcima sa zlatnom karticom.

Za sve dodatne informacije molimo vas da se obratite Savetnicima za kupce, koji se nalaze u svakom distributivnom centru.


Pregleda: 1461   Napisano: 25.07.2012. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u