Catalog.rs

Država:
Subota, 06. 06. 2020. Online 118 korisnika

Penny Bank - račun zlata vredan!

 

Šta je to Penny bank?
 
 
 
        Reč je novom programu lojalnosti potrošača, koji PerSu marketi uvode kao novost na srpskom tržištu. To je potpuno novi načinu da uštedite novac i sačuvate svoj kućni budžet. Program, koji startuje od 01. aprila, zasniva se na povratu novca nakon kupovine, na vrlo jednostavan i praktičan način, dostupan svima. U pitanju je prva univerzalna mobilna i web aplikacija, kojoj se može besplatno pristupiti bilo kada i bilo gde, važno je samo da imate pristup Internetu.
 
 
 
Kako Penny bank funkcioniše?
 
 
 
Prilikom kupovine u Persu marketu, važno je da sačuvate fiskalni račun, sa bilo kojim iznosom. Na svakom računu nalazi se jedinstveni kod, koji vam je važan za ostvarivanje takozvanog kešbeka, odnosno povrata novca. Sve što je potrebno jeste da pristupite sajtu www.pennybank.net, kliknete na opciju PRIJAVA i unesete svoje podatke. Nakon toga, otvara vam se Vaš nalog i tu ukucavate kod sa računa. Nakon samo nekoliko sekundi, na Vaš nalog vratiće se 0.5% od iznosa na računu. Na Vašem nalogu otvaraju se još četiri polja, u kojima možete registrovati još četvoro svojih prijatelja, kako biste i njima omogućili da ostvaruju popuste, a od svake njihove kupovine, odnosno unošenja koda sa računa, Vama se, takođe, vraća još 0.5%. Svaki od Vaših preporučenih prijatelja, takođe ima mogućnost da preporuči još četvoro ljudi i na taj način stvara se mreža korisnika, u kojoj svi imaju podjednaku korist i jedni drugima pomažu. Ovaj jedinstveni sistem uštede ima, dakle, i društveni karakter, jer što više delite sa drugima, to vam se više i vraća.
 
 
 
Kakve ja koristi  imam od toga?
 
 
 
Sam povraćaj novca, vrlo je jednostavan. Kada sakupite prvih 500 dinara, što u bilo kom trenutku možete proveriti na Vašem nalogu, imate opciju da taj novac čuvate i sakupljate dalje, ali imate i mogućnost da jednim klikom zatražite isplatu i nakon toga, na kućnu adresu, stiže Vam PerSu vrednosni vaučer za kupovinu.
 
Penny bank program štednje, vrlo je prepoznatljiv i popularan u zemljama u okruženju, kao moderan i jednostavan sistem uštede i raspodele kućnog budžeta. Od 01. aprila će po prvi put i u Srbiji potrošači imati tu mogućnost da uz svaku kupovinu dodatno uštede, a uz kupovinu svojih prijatelja u mreži, da ostvare i dodatnu zaradu. Penny bank-u će pristupiti i druge velike kompanije, kao što su benzinske pumpe, telekomunikacijske kompanije i mnogi drugi, pa će samim tim mreža rasti i konstantno privlačiti nove korisnike, a onima koji su tu od početka, donositi mnogo veću zaradu. Ovim sistemom, ujedno se borimo i protiv sive ekonomije, jer se podstiče izdavanje fiskalnih računa.
 
Zato će od sada fiskalni račun iz PerSu marketa biti zlata vredan – sačuvajte privredu, kućni budžet i omogućite i sebi i drugima dodatnu zaradu!

Pregleda: 3125   Napisano: 29.03.2014. « Povratak na prethodnu stranicu

Catalog vas pita:

Najljubazniji trgovci su u